M-Files

M-Files on saanut asiakkailtaan Strong Performer -tunnustuksen vuoden 2023 Gartner Peer Insights™ "Voice of the Customer: Content Services Platforms" -raportissa

Jaa

M-Files, maailman johtava tiedonhallinnan yritys, on saanut asiakkailta Gartner Peer Insights™:n Strong Performer -tunnustuksen kesäkuun 2023 Gartner Peer Insights “Voice of the Customer: Content Services Platforms” -raportissa. 

M-Files on yksi neljästä raportissa Strong Performer -tunnustuksen saaneesta toimittajasta. Yritys on tunnustettu Strong Performer -luokituksessa kokonaisuutena ja ainoana toimittajana tässä kategoriassa sekä Pohjois-Amerikan että keskisuurten yritysten segmentissä. 

– Asiakastyytyväisyydellä on ratkaiseva merkitys kasvumme vauhdittamisessa, mistä on osoituksena äskettäinen kentauri-statuksemme, joka merkitsee 100 miljoonan dollarin vuotuisen toistuvan liikevaihdon (ARR) saavuttamista, sanoo Antti Nivala, M-Filesin perustaja ja toimitusjohtaja. 

– Saamamme Strong Performer -tunnustus kuvastaa sitoutumistamme M-Filesin johtaviin periaatteisiin: "Make It Happen", "Help Others" ja "Love Customers". Olemme otettu tästä tunnustuksesta, joka on osoitus asiakkaidemme intohimosta M-Files-alustaa kohtaan ja vahvistaa kykyämme tarjota poikkeuksellisia asiakaskokemuksia, Nivala toteaa.

Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer': Content Services Platforms -raportissa toimittajia arvioidaan seuraavien kategorioiden perusteella: Product Capabilities, Sales Experience, Deployment Experience ja Support Experience. Gartner Peer Insights -raportti sisältää M-Filesin osalta seuraavat arviot:

"Turvallinen ja intuitiivinen työkalu dokumenttien hallintaan. Se on erinomainen tiedon organisointityökalu, joka löytää aina oikean sisällön ääreen tiedostojärjestelmistä ja sijainneista riippumatta, mikä auttaa parantamaan tiedostojen säilytystapaa ja parantaa tuottavuutta." - Data Research Analyst, IT-palvelut [Lue koko arvostelu.]

"Loistava tuote yrityksen prosessien ja dokumenttien hallintaan. Olemme olleet M-Filesin pitkäaikainen käyttäjä. Se on monikäyttöinen työkalu, joka on auttanut meitä hallitsemaan yrityksen prosesseja, asiakirjojen hyväksyntää ja myös integroitumaan muihin järjestelmiimme." - IT Manager, teollisuus [Lue koko arvostelu.]

"Loistava tuote yrityksen sisällön hallintaan! M-Files on loistava työkalu yrityksemme arkiston hallintaan. Käyttäjät rakastavat sitä, että sisällön etsiminen järjestelmästä on helppoa, minkä ansiosta he voivat hakea dokumentteja nopeasti. Lisäksi M-Filesin palvelutiimi on ollut loistava. He ovat jatkuvasti olleet vankka kumppani – he reagoivat herkästi ja ennakoivat tarpeitamme." - Associate Director, Cloud Solutions, finanssiala (pankkisektorin ulkopuolinen toimija) [Lue koko arvostelu.]

"M-Files muuttaa työskentelytapamme paremmaksi. Tämä on paras toimittaja, jonka kanssa olen työskennellyt yli 25 vuoden aikana alalla." - Associate Director, Data Enablement, terveydenhuolto ja bioteknologia [Lue koko arvostelu.]

"Sopivin ja kattavin sisältöpalvelualusta. Tämä työkalu automatisoi dokumenttienhallinnan työnkulkuja, jotta voidaan parantaa tehokkuutta ja tuottaa parempia liiketoimintatuloksia. Asiakirjojen ja tiedostojen jakaminen on yksinkertaista ja nopeaa tämän työkalun avulla. Asiakirjoja ja tiedostoja on mahdollista etsiä ja paikantaa nopeasti." - Operatiivinen johtaja, kulutustavarat [Lue koko arvostelu.]

Lataa ilmainen kopio: Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer' 2023 -julkaisusta: Content Services Platforms -raportti.

Tietoa Gartner Peer Insightsista: 

1 Gartner Research Methodologies, "Peer Insights", 30. kesäkuuta 2023, https://blogs.gartner.com/reviews-pages/gartner-peer-insights-voice-of-the-customer-methodology-3-0/

Gartner, Voice of the Customer for Content Services Platforms, By Peer Contributors, 28. kesäkuuta 2023.

GARTNER on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki ja palvelumerkki sekä PEER INSIGHTS on Gartner, Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki ja palvelumerkki Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti, ja niitä käytetään tässä luvalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Gartner Peer Insights on kiistaton markkinajohtaja yritysohjelmistojen ja -palvelujen ostajille. Gartner Peer Insights auttaa asiakkaita kasvattamaan liiketoimintaansa yhdistämällä heidät kokeneisiin, todennettuihin IT-ammattilaisiin. Alustamme on ilmainen ja avoin yleisölle. Gartner Peer Insightsin yli 50 000 todennetun käyttäjän ja yli 380 000 julkaistun arvostelun ansiosta se edustaa yritysteknologian ostajien suodattamattomia, omakohtaisia kokemuksia. Kaikki arviot ovat nimettömiä, täysin tarkistettuja ja Gartnerin todentamia. Gartner Peer Insightsin kävijämäärät jatkavat kasvuaan räjähdysmäisesti, sillä alustalla on yli 4 000 toimittajaa ja yli 360 markkina-aluetta. Lisätietoja on osoitteessa: www.gartner.com/reviews/home.

Gartner® Peer InsightsTM -sisältö koostuu yksittäisten loppukäyttäjien mielipiteistä, jotka perustuvat heidän omiin kokemuksiinsa alustalle listatuista toimittajista. Sisältöä ei pidä tulkita tosiseikkoja koskeviksi lausunnoiksi, eikä se edusta Gartnerin tai sen tytäryhtiöiden näkemyksiä. Gartner ei tue mitään tässä sisällössä esitettyjä myyjiä, tuotteita tai palveluita eikä anna mitään takuita, ilmaistuja tai epäsuoria, tämän sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä, mukaan lukien takuut myyntikelpoisuudesta tai soveltuvuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

M-Files Oy

M-Files tarjoaa tekoälyä hyödyntäviä älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa. M-Files yhdistää eri järjestelmät ja niissä olevat dokumentit yhteen muun merkittävän liiketoimintatiedon kanssa poistaen tietosiilot. M-Files tarjoaa oikeaa ja relevanttia tietoa käyttäjille heidän tarpeidensa mukaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Samalla M-Files automatisoi liiketoimintaprosessit ja varmistaa tietoturvan sekä vaatimustenmukaisuuden. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia tarjotakseen työntekijöilleen älykkäämmän tavan tehdä töitä. M-Files on käytössä noin 1 200 organisaatiossa Suomessa. Asiakkaita ovat muun muassa Wärtsilä, SSAB, Nokian Renkaat, Valmet, Caverion, Finavia, Fingrid, Technopolis, Patria, R-kioski, DNA ja Liikennevirasto. Lisätietoja: www.m-files.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta M-Files

M-Files julkisti tietotyön automaatiota ja tekoälyn kehitystä koskevat ennusteensa vuodelle 2024 – “Sovellusten integraatioista ja tietojen kuratoinnista tulee välttämätöntä”22.12.2023 08:00:00 EET | Tiedote

Tietotyön automaation markkinajohtaja M-Files ennakoi katsauksessaan tietotyön tulevan vuoden kehitystä ja tekoälyn työhön tuomia murroksia. Yhtiö perustaja ja toimitusjohtaja Antti Nivala näkee tekoälyn nousevan yritysten arjessa ensi vuonna entistä keskeisempään rooliin, mutta kohtaavan myös haasteita. Vuoden keskeisin kysymys tulee olemaan siinä, miten yritykset pystyvät kuratoimaan tekoälylle ohjattua tietoa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye